Myynti- ja asennuspalvelut

Mosaikki ja ohutsauvaparketit

Mosaikki ja ohutsauvaparketit ovat massiiviparketteja 8 ja 10 mm paksuja. Ne liimataan alustaan ja hiotaan ja lakataan paikalleen asennettuna.Puuvaihtoehtoja on paljon, vaaleasta tummaan. Myös erilaisia kuvioita löytyy, yleisimmän ruutukuvion lisäksi, esim.tiili, suora ja kalanruotokuvio. Massiiviparketti on pitkäikäinen vaihtoehto, koska sen voi hioa ja lakata monta kertaa.

Lautaparketit

Lautaparketti on valmiiksi tehty lattian päällyste. se on yleensä kolmikerroksinen 14-15 mm paksu, jonka pintakerros on n. 3,5 mm paksuinen parkettipuu.Lautaparketti asennetaan uivaksi. On myös paksuja lautaparketteja, jotka voidaan kiinnittää suoraan koolaukseen.

Laminaatti

Laminaatti muistuttaa näöltään lautaparkettia. Laminaatin runkona on puumassarakenne ja pintakuviona kuva, joka on laminoitu runkorakenteeseen.Päällimmäisenä on hyvin kulutusta kestäviä kalvoja.Asennetaan uivaksi.Se on tyypiltään kertakäyttötuote.

Korkit ja linoleumit

Korkit ja linoleumit ovat nykyisin myös uivaksi asennettavia tuotteita.Nämä luonnonlattiat ovat helppohoitoisia, lämpimiä ja kestäviä lattiavaihtoehtoja.

  • Massiiviparketit
  • Lauttaparketit
  • Lautalattiat
  • Korkit ja linoleumit
  • Laminaatit